Tag Archives: “LAJMTARI I TË MËRGUEMIT”

“LAJMTARI I TË MËRGUEMIT”, LAJMËTARI I SHQIPTARËVE TË AMERIKËS

Sokol Paja “Lajmtari i të Mërguemit” organi zyrtar mediatik i Bllokut Kombëtar Indipendent në Shtetet e Bashkuara të Amerikës bën pjesë në historinë e lavdishme të antikomunistëve shqiptare, në përpjekjet e tyre të vazhdueshme për një Shqipëri pa komunizëm. Ky organ mediatik në vetvete zë një vend të konsiderueshem në historinë e medias shqiptare në diasporë dhe në historinë e …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com