DREJTËSIA AMERIKANE FOLI:

PAN-ALBANIAN FEDERATION OF AMERICA “VATRA”

Information for the general public and fellow Vatrans:

New York supreme court judges Agustin Mirakaj, Nazo Veliu, Mark Mernaci and all other non-Vatra individuals to refrain from interfering with Vatra’s operations/functions/events and to stay away from Vatra property, including its headquarters in the Bronx.

No event or meeting will take place on Saturday and any effort to the contrary is illegal and will be met with an application for contempt, seeking punishment up to and including imprisonment.

We thank all supporters of Vatra and look forward to restoring Vatra to its glory for the betterment of all Albanians.

Thank you all.

The Board and the Council of Vatra Federation

Njoftim për Publik dhe Anëtarët e VATRËS

Ju njoftojme se me vendimin e Gjykatës së Lartë të Nju Jorkut, Agustin Mirakaj, Nazo Veliu, Mark Mernaci dhe të gjithë individë të tjerë jo-Vatranë ju urdhërohet për t’u përmbajtur nga ndërhyrja në operacionet/funksionet/ngjarjet e Vatrës dhe për të qëndruar larg pronës së Vatrës, duke përfshirë selinë e saj në Bronx.

Asnjë ngjarje apo takim nuk do të zhvillohet të shtunën sikurse është shapllur në disa portale të rrejshme dhe çdo përpjekje për të kundërtën është e paligjshme dhe do të përmbushet me një kërkesë për aplikim të ligjeve, duke kërkuar ndëshkim deri dhe duke përfshirë burgosje.

Falënderojmë të gjithë mbështetësit e Vatrës dhe presim me padurim rikthimin e Vatrës në lavdinë e saj për përmirësimin dhe mirëvajtjen e çështjes mbarë-kombëtare.

Faleminderit të gjithëve.

Kryesia dhe Këshilli i Federatës Vatra

###

Check Also

Vatra Chicago mori pjesë në festimet për pavarësinë e Kosovës

Vatra Chicago mori pjesë në festimet për pavarësinë e Kosovës. Në çdo aktivitet kombëtar e …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com