Violetta Berisha zgjidhet kryetare e Bashkisë Fairview, Bergen County në New Jersey

Violetta Berisha zgjidhet kryetare e Bashkisë Fairview, Bergen County në New Jersey. Prej 7 vitesh ajo mbante postin e Këshilltares Bashkiake në Fairview. Është përfaqësuese e Partisë Demokratike. Mandati është 4 vjet. Violetta Berisha është me origjinë nga Puka, e lindur në Itali dhe e ardhur foshnje 3 muajshe në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Është e specializuar në fushën e ekonomisë. Kjo është një arritje e madhe për një femër shqiptare, është sukses historik, është një ditë e shënuar për mërgatën shqiptare në Amerikë.

Check Also

Ambasada e Republikës së Kosovës në Itali festoi 16 vjetorin e Pavarësisë në sallonet e Pallatit Brancaccio në Romë

Ambasada e Republikës së Kosovës në Itali festoi 16 vjetorin e Pavarësisë në sallonet e …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com