Tag Archives: Paulin Selimi

Paulin Selimi, shkrimtari emblematik i humorit shkodran

Nail Draga Organizimi i përurimit të librit Ars longa, vita brevis të autorëve Donika Selimi e Jani Malo, kushtuar Paulin Selimit(1947-2013) paraqet një moment të veçantë për familjen, artistët e estradave e sidomos për adhuruesit e humorit. Dhe nuk ka si të jetë ndryshe sepse kemi të bëjmë me shkrimtarin i cili veçohej me elegancën e tij të humorit, duke …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com