Tag Archives: Imzot Mark Sopi

Sot, 18 vjet me parë kaloi në amshim i përndritshmi Imzot Mark Sopi, ipeshkv i ipeshkëvisë së Kosovës

Shkruan: Lekë Mrijaj Shkëlqesia e tij – i përndritshmi, Imzot Mark Sopi, vërtetë do të mbetet përgjithmonë në historinë e lavdishme kombëtare dhe në zemrat e të gjithë atyre që e njohën pra edhe të grigjës së tij dioçeziane, famullitarëve të të gjitha famullive të Dioçezës së Kosovës. Ai, jetoi, interpretoi dhe dëshmoi në plotësi me shumë dashuri mesazhin e …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com