Tag Archives: Fan S. Noli

Fan S. Noli patrioti madh demokrat

Flamur bujar për Njerëzi”- Fan S. Noli UNË JAM KUNDËR ÇDO DIKTATURE- Noli 1961 Agim Xh. Dëshnica Në vitin 1982 me rastin e 100 vjetorit të lindjes  së Nolit,  Vatra  dhe UNESKO, në konferenca  të posaçme shkencore përkujtuan  me nderim, ashtu siç i takonte birit të Kombit Shqiptar, Theofan Stilian Nolit Ndërkohë në gazetën Bashkimi në Tiranë, u botua një shkrim …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com