Tag Archives: Emil Lafe

DIGJITAL apo DIXHITAL?

Prof. dr. Emil Lafe dhe Sevi Agolli Si duhet shkruar e shqiptuar saktë kjo fjalë? Për të gjithë ata që e përdhosin gjuhën shqipe sipas qejfeve vetjake! Gjuha shqipe është pasuri e kombit tonë. Mbrojeni atë sa të mundeni, duke e shkruar saktë dhe duke e folur bukur, duke u lënë kështu pasardhësve një pasuri të vyer! PA GJUHË NUK …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com