Dega e “VATRËS” në Boston zgjedh Kryesinë e saj

Kryetari i “VATRËS” në Boston, z. Mentor Maksutaj, caktoi ekipin e vatranëve me të cilët do të drejtojë degën për katër vitet e ardhshme.

Pas votëbesimit të marë nga vatranët në zgjedhjet e 17 Dhjetorit 2023 dhe bazuar në Kanunoren e “VATRËS”, z. Maksutaj ka zgjedhur Kryesinë dhe Bordin Drejtues të Degës.

Detyrën e Zv/Kryetarit të Degës, z. Maksutaj, ja ka besuar Hirësisë së Tij, Peshkopit Theofan Koja. Në detyrën e Sekretarit të Degës së “VATRËS” në Boston, z. Maksutaj ka emëruar z. Flamur Vezaj. Ndërkaq financat, z. Maksutaj ja ka besuar z. Jorid Çelaj që do të mbajë detyrën e Arkëtarit.

Ndërsa si anëtarë të Bordit Drejtues të “VATRËS” në Boston, z. Maksutaj ka vendosur të ketë 7 vatranë.

Ai ka përzgjedhur vatranët; Andrea Pani, Petrit Alibeaj, Lindita Meçe, Subi Çako, Isa Bytyqi, Ervis Dhima dhe Edlira Cako.

z. Maksutaj, tha se çdo vatran i caktuar në ekipin e tij, do të ketë nga një detyrë përkatëse me të cilët do të punojë për të ngritur në lartësinë e duhur Degën e “VATRËS” në Boston.

🇺🇸
🇦🇱
🇽🇰

Check Also

Ambasada e Republikës së Kosovës në Itali festoi 16 vjetorin e Pavarësisë në sallonet e Pallatit Brancaccio në Romë

Ambasada e Republikës së Kosovës në Itali festoi 16 vjetorin e Pavarësisë në sallonet e …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com