Zgjedhjet në USA…

Vatra Çikago

Pamje nga takimi i këndshëm i shqiptarëve në Chicago me analistin politik Dr. Ernest Nasto i cili nëpërmjet ekspertizës së tij në këtë fushë dha një shpjegim mbresëlënës mbi zgjedhjet në USA.

Të pranishmit pastaj u përfshinë në biseda dhe debat miqësor gjatë kokteil të përgatitur. Një falenderim të veçantë i japim Zj. Lirie Memeti që na vuri në dispozicion ambientet e biznesit të saj “Remax Legends” ku u zhvillua evenimenti. Së shpejti Vatra do të këtë evente të tjera kulturore ku të na jepet rasti të jemi së bashku me komunitetin tonë shqiptar në Chicago🇦🇱🇦🇱🇦🇱

Check Also

INAUGUROHET BAZA E NATO-S NË KUÇOVË, MESAZHI I PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË Z.BAJRAM BEGAJ

Të nderuar ushtarakë të lartë të NATO-s, Të dashur ushtarë dhe efektivë të FA, Rijetësimi …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com