Vatra Çikago festoi 1 vjetorin e themelimit

Një vit më parë në 4 Shkurt 2023 u krijua dega e Federatës Pan Shqiptare të Amerikës Vatra Chicago. Kjo ishte një ngjarje historike për të gjithë patriotët dhe dashamirësit e Vatrës. I urojmë të gjithë Vatranëve të Chicago-s Gëzuar për qindra vjet të tjera Vatrën e Nolit dhe Konices. Le t’ja u trashëgojmë brezave të rinj Vatrën tonë. Është privilegj, nder dhe krenari të vazhdojmë të ecim në gjurmët e tyre për bashkim dhe të mirën e shqiptarisë. Detyra të reja dhe më të rëndësishme na presin në të ardhmen që do të realizohen sigurisht duke pasur mirëkuptomin, bashkëpunimin dhe mbështetjen tuaj. Jo vetëm kaq por edhe aktivitete të larmishme kulturore-artistike në vazhdim përpiluar dhe përzgjedhur me kujdes nga Kryesia e Vatrës, e cila po punon me përkushtim. Po punon për të realizuar objektivat e caktuara në interes të gjithe shqiptarëve. Asgjë nuk do ishte e mundur pa mbështetjen tuaj dhe pa punën e shkëlqyer të Kryesisë. Veprat tona do pasqyrojnë punën tonë…

Ju kujtojmë gjithashtu që nëse merrni me postë Gazetën Dielli dhe doni të mos e ndërprisni këtë shërbim ju lutem anëtarësohuni për vitin 2024. Të interesuarit le të kontaktojnë në numrin 847-834-1749.

Check Also

Ambasada e Republikës së Kosovës në Itali festoi 16 vjetorin e Pavarësisë në sallonet e Pallatit Brancaccio në Romë

Ambasada e Republikës së Kosovës në Itali festoi 16 vjetorin e Pavarësisë në sallonet e …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com