Të bashkuar për Kuvendin e VATRËS BOSTON më 17 Dhjetorit 2023! 

Vatra Boston

Sot, me datë 18 Nëntor 2023, kryesia e përkohshme e VATRËS në Boston, e ngarkuar për ringritjen e Degës së Bostonit, zhvilloi takimin e radhës me disa prej vatranëve më aktivë të Massachusetts!
Takimi u kryesua nga Hirësia e tij Peshkop Theofan Koja. Së bashku me anëtarët e grupit nismëtar Mentor Maksutaj, Flamur Vezaj dhe Jorid Çelaj, at Theofani informoi vatranet, Subi Cako, Lindita Meçe, Gëzim Meçe, Fuat Memelli, Andrea Pani dhe Petrit Alibeaj për organizimin e Kuvendit të VATRËS me 17 dhjetor 2023!
Gjatë takimit, u diskutua për të gjitha rrugët që grupi nismëtar ka ndjekur për të ftuar dhe bashkuar komunitetin shqiptarë të Massachusetts-it dhe jo vetëm pranë VATRËS së NOLIT e KONICËS e shumë patriotëve të tjerë ndër vite!!
Vatranet aktivë të Bostonit, vlerësuan punën e grupit nismëtar për ngritjen e degës numër një, duke shprehur vullnetin dhe gatishmerinë për të organizuar e dalë të bashkuar në Kuvendin e 17 Dhjetorit në Boston!

Rroftë Kombi Shqiptar

Check Also

Ambasada e Republikës së Kosovës në Itali festoi 16 vjetorin e Pavarësisë në sallonet e Pallatit Brancaccio në Romë

Ambasada e Republikës së Kosovës në Itali festoi 16 vjetorin e Pavarësisë në sallonet e …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com