Tag Archives: Zogu

Një jetë në fokus: Mbretëresha Geraldinë e shqiptarëve

Nga James Pettifer, The Indipendent Mbretëresha Geraldinë e shqiptarëve ishte një nga të mbijetuarat e fundit të ambientit të Ruritianëve të monarkive të Europës Lindore, që jetonte në një botë të pasigurtë midis kërcënimeve të fashizmit, komunizmit dhe demokracisë. Si gruaja e Mbretit Zog të Shqipërisë ajo ndau peripecitë e burrit të saj në mërgim gjatë dhe pas Luftës së …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com