Tag Archives: Zhanë D’Ark

Ndërmendje dhe mirënjohje për legjendaren Marije Shllaku, Zhanë D’Ark-ën e atdhetarise dhe shqiptarizmës

Nga Albert Vataj “Po, që herët jam marrë me politikë, në qoftë se mund të quhet politikë dashuria e ime për atdheun, përpjekja ime qysh se di për vete për një Shqipëri Etnike, të bashkuar me pjesët e saja të shkëputura, Kosovën dhe Çamërinë”, janë këto fjalët e vajzës nga Shllaku e lindur në Shkodër, fjalët që pohuan vendosmërinë e …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com