Tag Archives: Vizat

Vatra përshëndet liberalizimin e vizave për Kosovën

New York, 2 Janar 2024 – Federata Pan-Shqiptare e Amerikës Vatra përshëndet liberalizimin e vizave për qytetarët e Republikës së Kosovës me shtetet e Bashkimit Europian. Kjo është një ditë e veçantë dhe e gëzuar për çdo shqiptar. Kjo arritje e merituar e qytetarëve të Kosovës dëshmon punën e vazhdueshme transformuese dhe reformat e fuqishme shtetërore të institucioneve në Kosovë. …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com