Tag Archives: Ukshin Hoti

Pika e Ukshin Hotit hapi portat e Historisë së Kosovës

Në 80 vjetorin e lindjes, kujtojmë kolosët tanë: “Ukshini nuk ka ditë vdekje, është peng i shprehjes së lirë që nga viti 1981”. Shkruan: akademik, Dr. Feti Mehdiu Ukshin Hoti, i biri i Nazifit dhe i Fatimes, i lindur me 17 qershor 1943, i tha SKJ (Lidhjes Komunisteve të Jugosllavisë) dhe LKK-ës,(Lidhjes Komunisteve të Kosovës) në vitin 1981: “në konviktin …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com