Tag Archives: Thanas Gjika

Atdheun, Federatën Vatra dhe gazetën Dielli, t’i duam e t’i forcojmë

Prof.as.dr. Thanas Gjika Të gjithë kemi vënë re se bijtë e kombeve të qytetëruar punojnë pa bujë e pa u mburrur për forcimin dhe përparimin e shtetit të vet dhe për mbarëvajtjen dhe pasurimin e shoqatave kulturore e të fondacioneve bamirëse që kanë krijuar. Ne shqiptarët i kemi zili të tillë njerëz të qytetëruar, por shumë pak prej nesh ecin …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com