Tag Archives: Syrja Bej Vlora

Syrja Bej Vlora (1860-1940) patriot dhe veprimtar i shquar i pavarësisë shqiptare

Prof. As. Dr. Hasan BELLO Autorë e studiues vendas dhe të huaj me të drejtë kanë theksuar se jeta dhe vepra e Syrja Bej Vlorës paraqet portretin tipik të një politikani dhe intelektuali që reflekton dramën e dhimbshme të kalimit nga perandoria në shtetin kombëtar shqiptar.Jeta e Syrja Bej Vlorës jo vetëm që nuk është rrëfyer siç duhet deri më …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com