Tag Archives: Storb Talbot

Roli i diplomacisë amerikane ishte vendimtar për lirinë e Kosovës

Këtë e dëshmojnë burimet arkivore amerikane që janë deklasifikuar kohëve të fundit dhe tregojnë një angazhim të veçantë të SHBA-së për lirinë e Kosovës Kosova është interes suprem për SHBA-në, janë fjalët e Storb Talbot, diplomat e zv. Sekretar i Shtetit amerikan 1994-2001, në raportin analitik të agjencive informative amerikane, të shkruar më 21 dhjetor 1995. Këtë dokument të cilin …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com