Tag Archives: Skënder Drini

Sot 9 vite, pakohja e ikjes së Skënder Drinit, fikja e trishtë e një zëri që ndezi zemra dhe ndriti mendje

Albert Vataj Largimet e atyre që marrin në udhën pa kthim, shumë më pak se ç’lënë  është gjithnjë një ikje e pakohë, një lamtumirë që lë zemra të krisura e dhimbje të tendosura. E tillë ishte ikje e Skënder Drinit, shkrimtarit dhe intelektualit, njeriut të përkorë e shpirtit të lënduar, qytetarit të mirë e ngadhënjimtarit të paepur. Iku si gjithë …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com