Tag Archives: Simon Jubani

Shkodër, 4 nëntor 1990, kremtimi i Eukaristisë që sfidoi diktaturën, Simon Jubani çon meshën e besimit

Nga Albert Vataj Më 4 nëntor të vitit 1990, në Kapelën e varreve katolike në Rrëmaj, Shkodër, dom Simon Jubani do të çonte t’parën mesh që prej kobit që shteti ateist i shpalli fesë dhe besimit, arsyes së hyut dhe sublimes së krijuesit më 1967. Mbi rrënajat e një persekutimi kohëgjatë dhe martirizues, fjala e Zotit rierdhi për të ringritur …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com