Tag Archives: Sheuqet Muka

Sheuqet Muka, intelektual i shquar islam

Sheuqet Muka (1887-1967)    “Mësuesi i Popullit” “Zani i Naltë” Abstrakt Sheuqet Muka ishte një patriot i flaktë dhe për të Atdheu ishte mbi të gjitha. Vija politike që predikonte ai ishte për një bashkim e vëllazërim, si një trup i vetëm, pse jemi shqiptarë, në radhë të parë, të një gjaku e të një gjuhe. Ai nuk pati arsim fetar, nuk …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com