Tag Archives: Reformat

Ahmet Zogu, meritat si burrë shteti, anatema politike dhe denigrimi i historisë

Nga Albert Vataj “Bota e ka kuptuar se nëse Bijtë e Shqiponjës lihen në paqe ata mund të ndërtojnë një shtet. Zotërinj, dalshim faqebardhë në sytë e historisë”. Ishin këto fjalët që Ahmet Zogu shqiptoi me një solemnitet ngjethës më 1 Shtator 1928, ditën e betimit si Mbret i Shqiptarëve. Ahmet Zogu u lind më 8 tetor 1895, në Burgajet …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com