Tag Archives: Queens

“Fol shqip”, hapet shkollë e re shqipe në Queens, New York

Sokol Paja Nxënësit shqiptarë në mërgatën e Amerikës do të kenë një mundësi të shkëlqyer për të mësuar gjuhën amtare shqipe, kulturën dhe trashëgiminë historike identitare kombëtare shqiptare. “Fol Shqip” është shkolla shqipe më e re e hapur në Queens, New York. Krahas shkollave të tjera shqipe në Amerikë, “Fol Shqip” përbën kurorëzimin me sukses të një përpjekjeje patriotike të …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com