Tag Archives: Prishtinë 2022

Parajsa shpirtërore e dashurisë shndërruar në art poetik

Nga Mëhill Velaj, New York Të mençurit e Rilindjes Evropiane si Dante dikur, kanë thënë se “poeti është një lloj profeti i cili ia hap portat parajsës.” Andaj pena poetike dhe magjia letrare që na ofron Gjekë Marinaj është sfiduese për lexuesit por njëherësh edhe një shkallë katarzimi e thellimi në fenomene letrare të cilat shquhen për stilin e veçantë, …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com