Tag Archives: Pjetër Arbnori

Pjetër Arbnori, i mbijetuari i kaluarit komunist, politikani i dinjitetshëm dhe shkrimtari i paepur i “luftës për të mbetur njeri”

Nga Albert Vataj Një burrë shtatshkurtër, me kokën që e mban ulur sikur numëron hapat që hedh, kalon hyrjen kryesore të godinës trekatëshe; sendërgjon një përshëndetje që merr formë përmes zërit që i kumbon prej zhguallit të një timbri paqtues, teatralitetit të dorës dhe buzëqeshjes që shkruhet me shumë dëlirësi në portretin e tij. Pëshpërit ata hapa të lehtë në …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com