Tag Archives: “Pena”

Revista letrare “Pena” në numrin e saj të 11-të

Arjeta Ferlushkaj Kotrri Revista letrare “Pena”, organ i “Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë”, del para lexuesit në numrin e saj të 11-të në vitin 2023 me 25 autorë kontribues. Kryeredaktor i këtij numri është z. Adnan Mehmeti dhe redaktorë janë Mëhill Velaj, dr. Yllka Filipi dhe Arjeta Ferlushkaj Kotrri. Përgjithësisht, revista vjen me një strukturë tashmë të konsoliduar, nga ku rubrikat: …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com