Tag Archives: Noli

Hulumtime mbi krijmtarinë e Fan S. Nolit

Sevdai Kastrati Fan S. Noli është një nga shkrimtarët e rrallë në historinë letërsisë shqipe që vjershat i shkruan thjesht për dëshirën e tij e jo për t’i botuar ato. Kështu për shembull: Vjershën “Kënga e Qirenarit” e shkroi në Vjenë më 1926 dhe e botoi për herë të parë pas 19 vjetësh, kurse në “Album” (1948) me titull të …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com