Tag Archives: Nënë Tereza

Nënë Tereza, shenjtorja dhe kombi i saj – nga Tine Van Osselaer

RECENSË LIBRI – Përktheu Arben Çokaj Mother Teresa. the Saint and her nation, Gëzim Alpion Bloomsbury, New Delhi, London, Oxford, New York, Sydney, 2020, 284 pp., £85 (hardback), ISBN: 978-93- 89165-05-0 [ Marrë nga versioni në anglisht, me leje të autorit të librit ] Studimi mbresëlënës i pasur i Gëzim Alpion për Nënë Terezën merr një trajtim disi befasues, pasi …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com