Tag Archives: Ndrek Luca

Ndrek Luca, i madhi sfidave të vështira skenike, i adhuruari i roleve ikonike të filmit shqiptar

Nga Albert Vataj Ai, Ndrek Luca, i madhi i skenës së teatrit dhe të sheshxhirimeve të filmit, shembulli më sinjifikativ i forcës së karakterit dhe thellësisë së personalitetit të shprehura në art. Ai që arriti të ishte dhe të mbeste i madh në çdo qasje njerëzore dhe ngulmimi kumtues, prej zakonshmërisë rutinore të së përditshmes, deri në aktin e sublimitetit …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com