Tag Archives: Mustafa Kruja

Mustafa Kruja: shenjtor në vetmitore

Dr. Çelo Hoxha Në 1912, Mustafa (Merlika) Kruja ka qenë person për t’u patur zili: në moshën 25 vjeçare shkroi emrin mbi një copë letër dhe hyri në histori. E kjo nuk ishte e gjitha: mosha e re, shkollimi i mirë e i përshtatshëm – Shkolla Civile e Administratës Mbretërore e Stambollit, dhe, cilësia më e rrallë – statusi i …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com