Tag Archives: Mit’hat Frashëri

Nuk mund të kini “Ditë të alfabetit”, si festë kombëtare, pa At Gjergj Fishtën!

“Padrejtsi t’hipokrizisë njerëzore”, do ta quante vet Fishta. Nga Frank Shkreli Qeveria e Republikës së Shqipërisë, nepërmjet Ministrit për Evropën dhe Punët e Jashtme, Z. Igli Hasani, njoftoi vendimin se, “Data 22 nëntor, e cila shënjon Ditën e Alfabetit do të shpallet festë kombëtare”, duke shtuar se Këshilli i Ministrave do t’i propozojë Parlamentit të Shqipërisë, “shtimin e ‘Ditës së …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com