Tag Archives: Mark Kaftalli

Mark Kaftalli, “Paganini shkodran”, ai që naltësoi një traditë dhe u përjetësua në kryvepër. Kujtesë dhe nderim, sot në 90-vjetorin e lindjes

Tradita e muzikës shkodrane asht e pasun me emra dhe kontributor, me vepra dhe lëvrime qi kanë ba t’mujtun me e shndriu këtë qytet në një konservator të artit magjik, artit që sipas Johann Sebastian Bach ekziston për nderu Perëndinë dhe për knaqsinë e zemrës. Njeni prej korifenjve asht padyshim Mark Kaftalli, vepra e të cilit e bujarshme, siç mbetet …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com