Tag Archives: Mark Gjonaj

Mark Gjonaj rizgjidhet Kryetar i Këshillit Koordinues të Diasporës

diasporashqiptare.al Këshilli i ri Koordinues i Diasporës pati mbledhjen e tij të parë më datë 18 Dhjetor 2023. Gjatë këtij takimi u zgjodhën strukturat e reja të këtij këshilli si dhe u prezantuan anëtaret e rinj pas përfundimit të mandatit të parë. Për këtë mandat të dytë, rizgjidhet kryetar Mark Gjonaj, përfaqësues i komunitetit shqiptar në SHBA, nën kryetare Anxhela …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com