Tag Archives: Lulzim Nika

Aktivitetet e Vatrës kanë gjurmë të fuqishme në historinë e re të Kosovës

Dr. Lulzim Nika Veprimtaria e kaluar dhe angazhimit e sotme në shërbim të interesave kombëtare të Federatës Panshqiptare Vatra, me veprimtarinë e pa lodhshme po i bën krenarë të gjithë shqiptarët kudo jetojnë. Vatra është themeluar nga elita intelektualë dhe atdhetare e shqiptarëve që jetojnë në Amerikë para me shumë se një shekulli me qellim që të jetë në shërbim …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com