Tag Archives: Luljeta Xhediku

“Dëgjoni zërat tanë!”, edicioni i Krishtlindjes – Festojmë së bashku Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2024!

Luljeta Xhediku New York Në kuadrin e festave të fundvitit, nën kujdesin e Kryetarit të shoqatës shqiptaro-amerikane “Skënderbej” Inc.z. Imer Lacaj,kryesia organizoi edicionin e 3-të të ciklit “Dëgjoni zërat tanë!” me temë “Festojmë së bashku Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2024! Të rinjtë dhe fëmijët e grupit “Bashkëbisedojmë bukur në gjuhën shqipe”, program i shoqatës shqiptaro-amerikane “Skënderbej” Inc. festuan magjishëm …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com