Tag Archives: Luani i Janines

SOT NE PERVJETORIN E VDEKJES / Ali Pashë Tepelena, kjo figurë komplekse dhe unike e historisë

Albert Vataj Ali Pashë Tepelena është ndoshta personazhi më kompleks i historisë së shqiptarëve. Lavdia e tij është e mbuluar nga një mantel i zi kujash dhe krimi të mbrujtura në një mëndje të errët dhe hakmarrëse. Ali Pash Tepelena e farkëtoi emrin e tij të lavdishëm në flakët më të përbindshme të tmerrit, përgjakjes, intrigave dhe poshtërsisë. Bëri këtë …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com