Tag Archives: Lidhja e Prizrenit

Haxhi Zeka, një ndër organizatorët kryesorë të Lidhjes së Prizrenit, kontributoria i shquar i çështjes shqiptare

Haxhi Zekë Byberi i njohur në histori Haxhi Zeka ka qenë ndër organizatorët e Lidhjes Shqiptare së Prizrenit dhe përkrahës i krahut autonomist të saj, drejtues i degës së Pejës së Lidhjes, ku u shqua si prijës ushtarak me kontributor në Mbrojtjen e Plavës dhe Gucisë. Vite më pas u përpoq të përtërinte të njëjtën frymë lëvizjeje nëpërmjet Lidhjes së …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com