Tag Archives: Lazar Dodiqi

Kontributi i Milan Shuflajt dhe Lazar Dodiqit në hulumtimin e Historisë Shqiptare

Dr. Musa Ahmeti Center for Albanian Studies Budapest Studiuesit e mesjetës – medievistët – që janë marrë më Shqipërinë nuk janë të shumtë. Njëri ndër më të njohurit, ai që i vuri themelet e medievistikës shqiptare, është kroati me origjinë gjemane Millan von Shuflaj. Për jetën dhe veprën e tij, është shkruar, por i patejkaluar, edhe sot e kësaj dite …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com