Tag Archives: Lazar Dodiq – Bochum

Kontributi i Milan Shuflajt në hulumtimin e historisë shqiptare

Lazar Dodiq – Bochum (Përktheu në gjuhën shqipe, plotësoi me referanca dhe përgatiti për botim Dr. Musa Ahmeti Center for Albanian Studies Budapest) Pjesa e dytë dhe e fundit. Migrimi i popujve dhe veçanërisht ndërhyrja e sllavëve, e zhvendosi popullsinë romake të veriut, qendrën e “romanëve të lashtë” rreth limesit të Danubit, mbi shtresat e jugut. Kjo shkaktoi migrim të …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com