Tag Archives: KUTELI

KUTELI, VËSHTRIME NGA KËNDE TË NDRYSHME TË NJË PROZE MJESHTËRORE

Kosta Nake Atdhetarë dhe mercenarë te novela “Më kot” Novela “Më kot”, e vendosur në një truall sa real aq edhe legjendar, duke ftuar në skenë figura historike dhe karaktere letrarë, na trondit me fatin dhe misionin e shqiptarëve në Gadishullin e trazuar Ilirik. Ndjesia bëhet edhe më e madhe kur autori te trojet dhe heronjtë jo vetëm që përfshin …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com