Tag Archives: Kur`Ani

Engjëll Sedaj dhe përkthimi i Kur`Anit

Në 80 vjetorin e lindjes Me Engjëll Sedajn, profesor I filologjisë klasike, një Latinist i dalluar, punonim bashkë në Fakultetin Filozofik(tash I Filologjisë) në Prishtinë prej vitit 1974. Fushat të ndryshme, ai professor i latinishtes në katedër të gjuhës Frenge, unë professor I arabishtes në katedër të Orientalistikës, por valët jo të ndryshme. Na afronte Ungjilli dhe Kur`ani. Kur dol …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com