Tag Archives: Kronikë në këngë

“Kronikë në këngë” libri më i ri i Musine Kokalarit, shkrimtares së parë shqiptare

Prof. Mimoza Karagjozi Kore Libri “Kronikë në këngë” përmban pasuri folklorike të mbledhura ndër vite nga Musine Kokalari, duke na zbuluar një anë tjetër të krijimtarisë së saj, atë të hulumtueses dhe mbledhëses me besnikëri të krijimtarisë folklorike. Fenomeni Musine Kokalari vijon të na befasojë ende me krijimet e pabotuara si dhe me prurjet e mbledhura prej saj në fushën …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com