Tag Archives: Krishtlindje

VATRA URON TË GJITHË SHQIPTARËT: GËZUAR E PËRSHUMËVJET KRISHTLINDJEN DHE VITIN E RI 2024

Të nderuar bashkombas, Të dashur vëllezër e motra vatranë, Më lejoni që në emrin tim personal, të familjes sime, të Federatës Pan –Shqiptare të Amerikës VATRA dhe të gazetës DIELLI, t’ju uroj: Gëzuar e Përshumëvjet Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2024. Kaluam një vit të shkëlqyer me plot sfida e arritje. Këtë vit ishim më afër Kosovës, Shqipërisë, trojeve etnike …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com