Tag Archives: Kleriku

At’ Gjergj Fishta ishte figurë qendrore e veprimtarisë politike dhe artistike, klerike dhe diplomatike të asaj kohe

Nga Albert Vataj Me përulësi dhe respek, me përkorje dhe ngulm të epërm shëlbimi në shpirt dhe vullnete, e ngucim me ndërmendje madhështinë dhe gjenialitetit të këtij kolosi të kishës dhe shqiptarizmës, poezisë dhe gjuhës, krejt asaj ngrehine të kijametshme përpjekjesh vetmohuese për me lan nji vepër monumentale atdhetarie. At’ Gjergj Fishta ishte figurë qendrore e veprimtarisë politike dhe artistike, …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com