Tag Archives: Keze Kozeta Zylo

“Echoes from Iliria”, Echoes from Parashqevi Simaku

Nga Keze Kozeta Zylo Parashqevi Simaku është nje artiste e rrallë që edhe pse ka kohë pa dalje në publik, të ngacmon kujtesën dhe vjen me një jehonë flladitëse shpirtërore dhe të frymëzon për të shkruajtur dhe pë ta kujtuar me plot respekt, por mbi të gjitha me dashurinë si artdashëse e saj. Ajo erdhi nga një qytet i vogël …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com