Tag Archives: Kenga

Marie Kraja, zëri magjepsës i traditës operistike shqiptare, interpretuesja që nxori këngën popullore nga auditori familjar për ta ngjitur në skenat koncertale

Nga Albert Vataj Artistë të përmasave të Marie Krajës i vijnë rrallë botës artistike shqiptare. Ajo është simbol i artit muzikor shqiptar, një nga më të shquarat e këtij zhanri. Kudo ku ajo dha kontributin e saj, si në interpretimet e këngëve popullore, virtuozitetin e vokalit operistik, edhe në fushën e pedagogjisë dhe mëkimit të brezit të ri me pasionin …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com