Tag Archives: Jusuf Gërvalla

Si e njoha dhe si e përjetova vrasjen e Jusuf Gërvallës

Nga Gani Mulliqi Në vitin e largët 1978 kur ende isha student bashkë me nja 15 të rinjë të tjerë mu hapën dyertë e gazetës “Rilindja”. “Rilindja” ishte shtëpi e madhe në plotëkuptimin e fjalës. Shumë nga kolegët që ishin para nesh aty na pritën me dashamirësi. Për ne që ishim të rinjë një fjalë e tyre, një këshillë, e …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com