Tag Archives: “Jeta Muslimane Shqipetare”

“Jeta Muslimane Shqipetare” e Imam Vehbi Ismailit, revista e Shoqërisë Muslimane Shqiptare në Detroit

Sokol Paja Shtypi fetar i mërgatës është pjesë e rëndësishme dhe e lavdishme e trashëgimisë kulturore, fetare e atdhetare të mërgatës shqiptare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. “Jeta Muslimane Shqipetare” si revistë e shoqërisë muslimane shqiptare në Detroit e botuar në drejtimin e klerikut dhe patriotit të shquar Imam Vehbi Ismailit përbën një përpjekje të fuqishme fetare e atdhetare …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com