Tag Archives: Jacqueline Benezech

Ja se çfarë i tha “Radio France” në vitin 1939 për përvojën e saj gjatë vizitës në Shqipërinë e Veriut, etnologia, Jacqueline Benezech

“Gjatë qëndrimit tonë në malet e Shqipërisë së veriut, unë jetova gjatë në një familje barinjsh ku u krijuan lidhje shumë të fuqishme midis tyre dhe meje, aq sa ata më kërkuan të bëhesha “nuna” e fëmijës së tyre. Nuk e di, nëse në këtë jetë të thjeshtë e të ashpër do mendoja kaq shumë për këtë familje shqiptare. Që …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com