Tag Archives: Ismail Kadare

SOT NE DITELINDJEN E SHKRIMTARIT/ Caqet e njeriut dhe shkrimtarit te Ismail Kadare, ngadhënjyesit të epokave dhe mendësive

Më 28 janar të vitit 1936 u lind në Gjirokastër, Ismail Kadare. Ai është një nga përsonalitetet më të rëndësishme të identitetit tonë kombëtar, figura më përfaqësuese e integritetit tonë europian. Edhe pse ndaj tij nuk kanë reshtur një armatë e tërë baltëhedhësish, sërish ai ofron veprën si provë e pafajësisë, si dëshmi e një nevoje për kthjellim. Ky korife …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com